Trine Pedersen

Genoptræning efter en bilulykke

Fortæl kort om dig selv samt din sports/styrketrænings-baggrund?

I 2012 var jeg ude for en alvorlig bilulykke, kun 19 år gammel. Jeg fik diagnoseret piskesmæld og dårlig ryg, som betød at jeg var sengeliggende i kortere en periode – og derudover aldrig fik bare den mindste smule motion.

I slutningen af 2015, 3 år efter ulykken, var jeg stadig påvirket af ulykken. Jeg kunne ikke de mest simple ting, såsom at passe min lejlighed eller klare et fuldtidsarbejde, og jeg måtte sove 2-3 timer hver eftermiddag. Jeg havde i starten af 2015 meldt mig ind i et fitnesscenter, og trænede 1-2 gange om ugen – uden det dog var særlig effektivt, da jeg var meget bange for at presse mig selv, og gøre mere skade end gavn.

Hvorfra kender du til Peter Bendtsen Fitness Aps?

Da jeg besluttede mig for at ville have et samarbejde med en personligtræner, googlede jeg mig frem. Jeg havde ikke hørt om nogle i Århus og omegn.

Hvordan var forløbet og hvad var det sværeste, samt nemmeste, under forløbet?

Jeg trænede med Tina Tougaard to gange i ugen, med et forløb på i alt 20 uger. Derudover fik jeg en kostplan som skulle være min “guideline” for en sund livsstil. I starten var det rigtig svært at give sig hen til Tina – og tro på, at man godt kan presse sig selv uden det gør værre.

Men efterhånden lærte jeg at presse mig selv, hvilket også resulterede i, at jeg blev stærkere og stærkere – og glædet mig hver gang til træning. Jeg begyndte derefter også at træne 3-4 gange om ugen. Det sværeste var dog klart kosten, da jeg før havde været vant til at erstatte mine måltider med slik og chips. Jeg lærte at spise rigtige og sunde måltider, og slik blev ikke længere spist hver dag. Dog var det stadig umuligt for mig kun at spise slik én gang i ugen, så det blev oftere. Men det resulterede stadig i gode resultater hver uge. Så det nemmeste var træningen – og at få lysten til det, hvorimod det sværeste var at undvære mit slik.

Har forløbet, samarbejdet, samt resultaterne, under Tina Tougaard levet op til dine forventninger?

Det hele har levet op til mine forventninger, og meget mere end det. Tina er simpelthen den bedste motivator. Man får ros når man fortjener ros, og man får ingen trøst hvis man har lyst til at give op eller man fortrudt at man har brudt sin kostplan.

Udover mit vægttab fra 67 til 58 kg overgik det alle mine forventninger mht. mine skader fra bilulykken. Efter mit forløb hos Tina, sover jeg ikke længere middagslure, jeg har mere overskud og mit humør er blevet betydeligt bedre. Jeg er gået fra ikke at kunne have hænderne over hovedet uden at få ondt, til nu bl.a. at kunne løfte 9 kg i brystpres.

Har samarbejdet givet dig yderligere værktøjer, som du kan bruge i hverdagen?

Efter mit forløb træner jeg nu 2-3 gange om ugen. Jeg bruger fortsat det program, som jeg fik lagt af Tina. Derudover spiser jeg stadig forholdsvis sundt, jeg får mine tre måltider om dagen og drikker en masse vand. Jeg er stadig meget slikglad, men det bliver ikke spist hver dag. Min krop har det uden tvivl bedre end nogensinde før.

Har du yderligere kommentarer ift. samarbejdet med Peter Bendtsen Fitness?

Hele teamet er simpelthen så professionelle, imødekommende og dygtige, at jeg ikke tror, jeg kunne finde nogen bedre. Jeg kan kun give alle mine anbefalinger til dem!

Tina har gjort en kæmpe forskel for mig, som jeg ikke kunne have gjort på egen hånd.

Før

Efter

Andre
Cases

Se alle cases
Praesent non ante. nunc leo. libero. odio Sed commodo